Κάντε κράτηση τώρα:

Χειμερινές διακοπές στην Ελλάδα - Δελφοί

και για όλο το χρόνο...

Faethon Villas

Στο Λιβάδι Αράχοβας , σε απόσταση 15 χιλιομέτρων από τους Δελφούς και στο δρόμο για το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού βρίσκονται οι φινλανδικές κατοικίες ΦΑΕΘΩΝ, ένα ιδανικό ορμητήριο για τους φίλους του βουνού αλλά και της θάλασσας.

Με θεά τη χιονισμένη κορυφή του Παρνασσού, οι τρεις ξύλινες κατοικίες είναι πλήρως επιπλωμένες και εξοπλισμένες για μία άνετη διαμονή. Για τους μυημένους λάτρεις του σκι, η τοποθεσία είναι ιδανική για γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στα χιονοδρομικά κέντρα των Κελαριών και της Φτερόλακας.

Για όσους αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους για να απολαύσουν τη φύση, το σημείο προσφέρεται για χαλαρούς περιπάτους αλλά και απαιτητικές πεζοπορίες. Σε απόσταση 30 λεπτών με τα πόδια, ένα χαρακτηρισμένο μονοπάτι οδηγεί στο Κορύκειο Άντρο, το πανάρχαιο σπήλαιο που ήταν αφιερωμένο στο θεό Πάνα και τις Κορύκειες Νύμφες αλλα και στους Δελφούς πάνω από τον ναό του θεού Απόλλωνα..

Οι προτάσεις για κοντινές εκδρομές είναι επίσης πολλές και ποικίλες!

Σε απόσταση 25 χιλιόμετρων βρίσκει κανείς τα Άσπρα Σπίτια ένα Παραθαλάσσιο γραφικό θέρετρο στην αγκαλιά του Κορινθιακού κόλπου λίγο πιο περά βρίσκεται το γραφικό Γαλαξίδι με τις όμορφες ακρογιαλιές του και τις θαλασσινές λιχουδιές του, και βεβαία ολόκληρος ο κορινθιακός κόλπος με τα γραφικά αρχάρια του βρίσκεται πάντα στην διάθεση σας σε μια συνολική απόσταση όχι μεγαλύτερη από 50 χιλιόμετρα. Σας περιμένουμε λοιπόν όλο τον χρόνο για να μοιραστούμε μαζί τις χαρές του μαγευτικού τοπίου του Παρνασσού!